Algemeen
Met de opening van één smartshop in Arnhem in 1994 werd De Sjamaan opgericht met de filosofie om op basis van uitstekende productkennis een verantwoorde verkoop van kwalitatieve psychoactieve producten, voedingssupplementen en headshop artikelen te realiseren. Enthousiasme en gedrevenheid zorgde als snel dat één winkel te klein werd, waarna De Sjamaan een aantal websites startte en in 1998 als internationale groothandel ging opereren. Een paar jaar later volgde de opening van de winkels in het centrum van Arnhem en Nijmegen. Sindsdien heeft De Sjamaan internationaal bekendheid verworven als betrouwbare factor bij afnemers in diverse continenten.

Na een reorganisatie hebben wij de laatste jaren zowel voor als achter de schermen hard gewerkt om de nodige veranderingen door te voeren en een solide basis te leggen voor de toekomst. Zo hebben wij ons assortiment nauw afgestemd op de vraag en sterk uitgebreid naar 3000+ producten. Hierbij behoren ook nieuwe productgroepen zoals elektronische sigaretten en de steeds bekender wordende CBD olie. We zijn actief deelnemer geworden bij de VLOS en hebben we de relaties met overheidsinstanties verder verbeterd. Ook zijn we druk bezig om een nieuwe groothandelswebsite te bouwen. De groothandelsexpansie is met al deze ontwikkelingen enigszins achtergebleven. Hier ligt dan ook de grote uitdaging voor onze nieuwe Accountmanager binnendienst.

Bedrijfscultuur
De Sjamaan kenmerkt zich als een open en platte organisatie met een klein, hecht team dat elkaar ondersteund en passie heeft voor onze producten en klanten. Binnen het team heerst een groot gevoel van ethisch besef en verantwoordelijkheid. Het is voor ons dan ook prioriteit dat wij juiste voorlichting en advies verstrekken over de producten die wij verkopen en blijven ons hierin ook ontwikkelen. Dankzij onze bedrijfsfilosofie hebben wij hechte en langdurige relaties opgebouwd met onze klanten waar wij veel waarde aan hechten.

De energieke en enthousiaste doeners van De Sjamaan vormen een dynamisch team en zorgen voor een goede sfeer waarin hard gewerkt wordt en op positieve wijze vooruitgang gecreëerd wordt.

Profiel
We zijn op zoek naar een collega een frisse wind door onze verkoopafdeling kan laten waaien. Een leuke uitdaging voor een accountmanager die wil groeien in een dynamische en bijzondere branche met volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ideeën. Je bent een creatief en open-minded persoon met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Verder ben je bereid je zeer grondig in te lezen in ons product assortiment en hecht (net als wij) veel waarde aan goede voorlichting en juiste informatie. De Sjamaan heeft door de jaren heen hard gewerkt aan een goede reputatie. Het is aan jou de uitdaging deze reputatie om te zetten naar orders.

Als Accountmanager Binnendienst ben je:
 • Flexibel
 • Positief ingesteld
 • Initiatief tonend en gemotiveerd
 • Zelfstandig & Oplossingsgericht
 • Organisatorisch sterk & Helicopter view
 • Accuraat en oog voor detail
 • Cijfermatig sterk
 • Goede beheersing van het MS Office pakket
 • Bereidheid tot het zeer grondig inlezen van de productinformatie
 • Goede beheersing van Nederlands, Engels en tenminste één andere Europese taal. Spaans is een pré.
 • Ervaring met CRM systemen en MailChimp is een pré

Het werk
Als accountmanager ben je de schakel tussen de groothandel en de klanten en ben je het visitekaartje voor ons bedrijf. De functie omvat zowel commerciële als administratieve werkzaamheden.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:
 • Het genereren van orders door commerciële acties, account management en relatiebeheer.
 • Het uitbreiden van onze klantenkring door middel van o.a. acquisitie, adverteren, mailings en wanneer het weer verantwoord is; het standhouden op diverse internationale vakbeurzen.
 • Het maken van aanbiedingen en mailings en de bijbehorende follow up.
 • Het maken en verzenden van proforma facturen.
 • Het aanmaken en up to date houden van een klantendossier / CRM
 • Het opvolgen van betalingen van klanten en het verzorgen van de verzendorders.
 • Het doen van marktonderzoek.
 • Het maken van prijslijsten.
Binnen deze uitdaging zal je een zeer breed en uitgebreid takenpakket krijgen. Eventuele andere taken zullen in overleg worden bepaald.

Arbeidsvoorwaarden
Aantal uur per week: 40u. Part-time is ook bespreekbaar.
Reiskosten worden vergoed.
Gratis Chocolade en supergoeie koffie!
Hele leuke collega's.
De werklocatie is in Elst.

Opleiding & ervaring
Minimaal 2 jaar ervaring als account manager of vergelijkbare functie.
Opleiding MBO account management of vergelijkbaar.

Overige eisen:
Bereidheid tot het zeer grondig inlezen van de productinformatie.
I.v.m. de producten die wij verkopen, vragen wij je eerst onze website te bekijken, alvorens te solliciteren.
Voor informatie over De Sjamaan Wholesale, zie: www.sjamaanwholesale.nl
Voor informatie over onze producten, zie: https://sjamaan.com

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) wordt verlangd indien we tot samenwerking komen. De kosten hiervoor worden vergoed.

Hoe te solliciteren:
Stuur ons je CV met een begeleidende motivatiebrief. Sollicitaties zonder begeleidende brief/motivatie worden niet in behandeling genomen. Het wordt op prijs gesteld als je de contactgegevens van referenties toevoegt. Solliciteren kan uitsluitend via onderstaand e-mailadres.

Contactpersoon:
Mw. S. Schouten
E-mailadres: jobs[at]sjamaan.com
06-42425392

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.