Algemeen:
De Sjamaan is opgericht in 1994 met de winkel in Arnhem en is sinds toen uitgegroeid tot een van de prominentste bedrijven voor de smartshop & headshopbranche in de EU. De Sjamaan bestaat uit 3 bedrijven, waaronder De Sjamaan Smartshops, welke de afdeling detailhandel vormt met een winkel in Arnhem en Nijmegen. De Sjamaan Internet Sales, zorgt voor vele websites en webshops en De Sjamaan Wholesale, bevoorraadt honderden detaillisten en groothandelaren binnen en buiten de EU. Deze vacature betreft de afdeling Magazijn & Logistiek, welke een centrale rol vervult voor alle bedrijven.

We hebben de afgelopen veel zorg besteed aan het optimaliseren en uitbreiden van deze afdeling, magazijnbeheer en assortimentsbeheer. Zo hebben we onder meer een HACCP voedselveiligheidsplan geïmplementeerd en ons assortiment sterk uitgebreid.

Onze medewerkers worden, voordat zij hun werk gaan doen, eerst onderworpen aan een interne opleiding die betrekking heeft op het brede assortiment smartproducten en headshop artikelen, welke wordt afgesloten met een examen. De uitgebreide kennis is dan ook mede verantwoordelijk voor de grote klantenkring en de goede naam die De Sjamaan Smartshops sinds 1994 bij klanten en instanties heeft opgebouwd.

De energieke en enthousiaste doeners van De Sjamaan vormen een dynamisch team en zorgen voor een goede sfeer waarin hard gewerkt wordt en op positieve wijze vooruitgang gecreëerd wordt.

Het werk:
Tijdens het werken in het magazijn zal je, je bezighouden met het organiseren en beheren van logistieke processen, voorraadstromen, inkomende en uitgaande orders, productbeoordeling, voorraadbeheer van smart- en headshop artikelen. Zoals het op peil houden van de voorraad, bestellingen voorbereiden en het uitpakken en controleren van de leveringen.

Hierbij sta je dagelijks in nauw contact met de verschillende afdelingen van De Sjamaan zoals: ompakkers, groothandelsverkoop, internetverkoop, winkels, inkoop, administratie. En ook met externe partijen zoals logistieke bedrijven en leveranciers.

Het betreft een uitdagende functie met zowel een organisatorisch als uitvoerend karakter op een afdeling die altijd in beweging is.

Profiel:
Ben jij een enthousiaste logistiek & administratief medewerker met uitstekende organisatorische en uitvoerende vaardigheden? Beschik jij over de accuratesse voor een goede afwikkeling van de administratieve werkzaamheden en een gezond verantwoordelijkheidsgevoel waarmee je het magazijn draait? Heb jij daarnaast eventueel de ambitie om door te groeien en kun jij je vinden in onderstaand profiel, dan ben jij degene die wij zoeken.
 • precies
 • overzicht / helicopter view
 • energiek
 • pro actief
 • affiniteit met onze producten
 • initiatief tonend en actief
 • representatief
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • een goede beheersing van de Engelse taal
 • uitstekende beheersing MS Office.
 • goede computervaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden:
Aantal uur per week: 40u.
Reiskosten worden vergoed.
Omzetbonus per kwartaal.
Gratis Chocolade en supergoeie koffie!
Hele leuke collega's.
De werklocatie is in Elst.

Opleiding & ervaring:
Relevante opleiding en/of ervaring.

Overige eisen:
Bereidheid tot het zeer grondig inlezen van de productinformatie.
I.v.m. de producten die wij verkopen, vragen wij je eerst onze website te bekijken, alvorens te solliciteren.
Voor informatie over De Sjamaan Smartshops, zie: https://sjamaan.com/shops
Voor informatie over onze producten, zie: https://sjamaan.com

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) wordt verlangd indien we tot samenwerking komen. De kosten hiervoor worden vergoed.

Hoe te solliciteren:
Stuur ons je CV met een begeleidende motivatiebrief. Sollicitaties zonder begeleidende brief/motivatie worden niet in behandeling genomen. Het word op prijs gesteld als je de contactgegevens van referenties toevoegt. Solliciteren kan uitsluitend via onderstaand e-mailadres.

Contactpersoon:
Directeur: dhr. Ananda Schouten
E-mailadres: jobs[at]sjamaan.com

https://sjamaan.com/jobs/

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.