Algemeen:
De Sjamaan is opgericht in 1994 met de winkel in Arnhem en is sinds toen uitgegroeid tot een van de prominentste bedrijven voor de smartshop, vapeshop & headshopbranche in de EU. De Sjamaan bied op verantwoorde wijze genotsmiddelen aan, waarbij verkooprestricties en informatieverschaffing een belangrijke rol spelen.

De Sjamaan bestaat uit 3 bedrijven, waaronder De Sjamaan Smartshops, welke de afdeling detailhandel vormt met een winkel in Arnhem en Nijmegen en hoofdkantoor te Elst. De Sjamaan Internet Sales, zorgt voor online informatie en afhandeling van orders en De Sjamaan Wholesale, bevoorraadt detaillisten en groothandelaren wereldwijd. Deze vacature betreft de detailhandel afdeling.

Onze medewerkers worden, voordat zij hun werk gaan doen in de winkels, eerst onderworpen aan een interne opleiding die betrekking heeft op het brede assortiment elektronische sigaretten, smartproducten en headshop artikelen, welke wordt afgesloten met een examen. De uitgebreide kennis is dan ook mede verantwoordelijk voor de grote klantenkring en de goede naam die De Sjamaan Smartshops sinds 1994 bij klanten en instanties heeft opgebouwd. Het leer- en inwerk-traject duurt een aantal maanden.

De energieke en enthousiaste doeners van De Sjamaan vormen een dynamisch team en zorgen voor een goede sfeer waarin hard gewerkt wordt en op positieve wijze vooruitgang gecreëerd wordt.

Het werk:
Tijdens het werken in de winkels zal je, je bezighouden met het verkopen van elektronische sigaretten, smart- en headshop artikelen. Hierbij is van groot belang klanten te voorzien van een gedegen advies en een goede voorlichting. Naast de verkoop zal je zorg dragen voor alle voorkomende werkzaamheden in de winkels. Zoals het op peil houden van de voorraad, bestellingen plaatsen bij ons magazijn en het uitpakken en controleren van de leveringen. Ook de presentatie van de winkel is erg belangrijk; hiertoe behoren het schoonhouden van de winkel en het inrichten van de vele vitrines.

Profiel:
Ben jij een enthousiaste verkoper met uitstekende communicatieve vaardigheden? Beschik jij over de accuratesse voor een goede afwikkeling van de administratieve werkzaamheden en een gezond verantwoordelijkheidsgevoel waarmee je de winkel draait? Heb jij daarnaast eventueel de ambitie om door te groeien en kun jij je vinden in onderstaand profiel, dan ben jij degene die wij zoeken.
  • verkoopervaring
  • goed met kassa's en cijfers
  • affiniteit met onze producten
  • flexibel
  • initiatief tonend en actief
  • representatief
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal
Arbeidsvoorwaarden:
Aantal uur per week: 24-36 uur.
Werktijden volgens rooster binnen winkeltijden.
Reiskosten en eetkosten worden vergoed.
Omzetbonus per kwartaal.
Gratis Chocolade en supergoeie koffie!
De werklocatie is zowel in Arnhem als Nijmegen.

Opleiding:
Relevante detailhandels opleiding is een pré maar niet vereist.

Overige eisen:
Bereidheid tot het zeer grondig inlezen van de productinformatie.
Omdat het leer- en inwerktraject een aantal maanden behelst zijn wij enkel op zoek naar collega's voor meerdere jaren.

I.v.m. de producten die wij verkopen, vragen wij je eerst onze website te bekijken, alvorens te solliciteren.
Voor informatie over De Sjamaan Smartshops, zie: https://sjamaan.com/shops
Voor informatie over onze producten, zie: https://sjamaan.com

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) wordt gevraagd indien we tot samenwerking komen. De kosten hiervoor worden vergoed.

Hoe te solliciteren:
Stuur ons jouw CV met een begeleidende motivatiebrief. Sollicitaties zonder begeleidende brief/motivatie worden niet in behandeling genomen. Het wordt op prijs gesteld als je de contactgegevens van referenties toevoegt.
Bestanden enkel in PDF of MS Word. S.V.P. geen bestanden sturen die niet te openen zijn (Geen Google Docs/Drive)
Solliciteren kan uitsluitend via onderstaand e-mailadres.

Contactpersoon:
Mw. S. Schouten
E-mailadres: jobs[at]sjamaan.com
06-42425392
https://sjamaan.com/jobs/

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.