Algemeen:
De Sjamaan is opgericht in 1994 met de winkel in Arnhem en is sinds toen uitgegroeid tot een van de prominentste bedrijven voor de smartshop & headshopbranche in de EU. De Sjamaan bestaat uit 3 bedrijven, waaronder De Sjamaan Smartshops, welke de afdeling detailhandel vormt met een winkel in Arnhem en Nijmegen. De Sjamaan Internet Sales, zorgt voor vele websites en webshops en De Sjamaan Wholesale, bevoorraadt honderden detaillisten en groothandelaren binnen en buiten de EU. Deze vacature betreft de Internet Sales afdeling.

Onze verkoopmedewerkers worden, voordat zij hun werk gaan doen in de webwinkel, eerst onderworpen aan een interne opleiding die betrekking heeft op het brede assortiment smartproducten en headshop artikelen, welke wordt afgesloten met een examen. De uitgebreide kennis is dan ook mede verantwoordelijk voor de grote klantenkring en de goede naam die De Sjamaan Smartshops sinds 1994 bij klanten en instanties heeft opgebouwd.

De energieke en enthousiaste doeners van De Sjamaan vormen een dynamisch team en zorgen voor een goede sfeer waarin hard gewerkt wordt en op positieve wijze vooruitgang gecreëerd wordt.


Het werk:
Tijdens het werken in bij de online winkels zal je, je o.a. bezighouden met het telefonisch en schriftelijk adviseren van klanten, verkopen van smart- en headshop artikelen. Hierbij is van groot belang klanten te voorzien van een gedegen advies en een goede voorlichting. Naast de verkoop, support en advies zal je zorgdragen voor het verzamelen, verpakken en verzendklaar maken van onze online bestellingen. Daarnaast het op peil houden van de voorraad, bestellingen plaatsen bij ons magazijn en diverse online activiteiten, behoren in het takenpakket.

Profiel:
Ben jij een enthousiaste verkoper/support medewerker met uitstekende communicatieve vaardigheden, beschik jij over de accuratesse voor een goede afwikkeling van de werkzaamheden en een gezond verantwoordelijkheidsgevoel waarmee je de online winkel draait? Kun jij je vinden in onderstaand profiel, dan ben jij degene die wij zoeken.

  • goede ICT beheersing, inclusief Excel, Word, Outlook, ticket/helpdesk systemen.
  • verkoop- en/of webshop- ervaring
  • duidelijke affiniteit met onze producten
  • bereidheid tot het zeer grondig inlezen van de productinformatie.
  • initiatief tonend en actief
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Arbeidsvoorwaarden:
Aantal uur per week: 15-24u
Reiskosten worden vergoed.
Omzetbonus per kwartaal.
Gratis Chocolade en supergoeie koffie!
De werklocatie is in Elst GLD.

Gevraagde opleiding en ervaring:
Relevante ervaring (verkoop/support/webshop).
Gerelateerde opleiding is zeker een pré.

Werktijden:
In overleg te bepalen. Het betreft middagdiensten tijdens kantoortijden, die in ieder geval van 14:30 tot 17:30 moeten plaatsvinden. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, zaterdag in overleg mogelijk.

Overige eisen:
Bereidheid tot het zeer grondig inlezen van de productinformatie.

I.v.m. de producten die wij verkopen, vragen wij je eerst onze website te bekijken, alvorens te solliciteren.


Sollicitaties zonder begeleidende brief/motivatie worden niet in behandeling genomen. Bij voorkeur contactgegevens van referenties toevoegen.

Voor informatie over onze producten, zie: https://sjamaan.com
I.v.m. de producten die wij verkopen, vragen wij je eerst onze website te bekijken, alvorens te solliciteren.


Contactpersoon:
HR Manager: S. Schouten - jobs@sjamaan.com - 06-42425392


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.