Welkom op de website van De Sjamaan Smartshops

De betekenis van 'De Sjamaan'

Wij vinden dat het sjamanisme wereldwijd veel te bieden heeft aan diegene die op zoek zijn naar kruiden om hun blik op de wereld mee te vergroten of om gewoon te genieten van hun effect op lichaam en geest. De meeste producten die wij bieden vinden hun herkomst in deze sjamanistische tradities of in de kruidengeneeskunde van over de hele wereld. Vandaar de naam 'De Sjamaan'.

De Sjamaan is opgericht in 1994 met de eerste winkel in Arnhem en is sinds toen uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven voor de smartshop & headshopbranche in de EU. De Sjamaan bestaat uit 3 bedrijven, waarvan De Sjamaan Smartshops, welke de afdeling detailhandel vormt.De Sjamaan Internet Sales, zorgt voor vele websites en webshops enDe Sjamaan Wholesale, bevoorraadt honderden detaillisten en groothandelaren in de EU. We produceren en vinden vernieuwende psychoactieve producten, welke we wereldwijd verstrekken.

De afdeling De Sjamaan Smartshops is ontstaan met de opening van het 2e filiaal aan de Bovenbeekstraat 3, in het centrum van Arnhem. Waar wij sinds 1998 een grote tevreden klantenkring hebben opgebouwd. Sinds toen opereert De Sjamaan Smartshops als een aparte afdeling. Ons 1e filiaal, aan de Klarendalseweg zijn we voor groothandelswerkzaamheden gaan gebruiken en is in 2000 gesloten als winkel. Dit kwam vooral door het succes van onze Smartshop in het centrum van Arnhem. In 2000 werd na een intensieve verbouwing op de Bloemerstraat in het centrum van Nijmegen nog een filiaal geopend. Deze winkel is vele malen groter dan onze winkel in Arnhem.

De kracht achter De Sjamaan Smartshops:
  • onze smartshops zijn zeer toegankelijk en stijlvol ingericht een zeer breed en zorgvuldig gekozen assortiment aan smartproducten, afslankproducten, paddo’s, headshop artikelen en sportvoeding
  • de verkoopmedewerkers beschikken over een gedegen kennis
  • Kenmerkend voor De Sjamaan Smartshops is het open karakter van de smartshops en het frisse interieur, bestaande uit mooie vloeiende vormen, waarin de vele vitrines met zijn verwerkt.

Onze verkoopmedewerkers worden voordat zij hun werk gaan doen in de winkels eerst onderworpen aan een interne opleiding die betrekking heeft op het brede assortiment smartproducten, paddo’s, headshop artikelen, sportvoeding etc. Deze opleiding wordt afgesloten met een examen.

De uitgebreide kennis is dan ook mede verantwoordelijk voor de grote klantenkring en de goede naam die De Sjamaan Smartshops sinds 1994 bij klanten en overheid heeft opgebouwd. Wij verkopen geen psychoactieve producten aan minderjarigen of mensen met een psychiatrische stoornis. Wij behouden dan ook het recht om nee te verkopen.

De Sjamaan Smartshops staat in goed contact met instanties als De Grift (Gelders centrum voor verslavingszorg) en VWA (Keuringsdienst van Waren).

Wil je graag een keuze kunnen maken uit een breed assortiment smartproducten, zeer uitgebreide informatie in een ontspannen, open omgeving? Dan ben je bij De Sjamaan Smartshops aan het juiste adres.